Méér Vinkeveen

Telefoon 0297 261 990 | Herenweg 144, 3645 DT Vinkeveen

Vinkeveen Haven

Pannenkoekenrestaurant Het Voordek maakt onderdeel uit van het Watersportcentrum Vinkeveen Haven. Op de site van Vinkeveen Haven kunt u alles vinden over de verhuur van boten, rondvaarten, watersportarrangementen, bedrijfsfeesten, recepties, groepsaccommodatie en de verkoop van diverse nautische artikelen.

www.vinkeveenhaven.nl

Zeilschool de Vinkeveense Plassen

Zeilschool de Vinkeveense Plassen is gevestigd op – en maakt onderdeel uit van – Vinkeveen Haven BV. Hier kunt u terecht voor theoretische en praktische vaaropleidingen voor zowel jeugd, jongeren en volwassenen. Er wordt les gegeven in de Optimist, Askeladden, Valk, Laser Pico, Topaz, Laerling, Open Bic, Catamaran of Laser Vago. Daarnaast worden er ook surflessen verzorgd. Voor de jeugd en jongeren van 7 tot en met 18 jaar bieden zeilkampen aan die zowel intern als ook extern gevolgd kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk privélessen in alle beschikbare disciplines te boeken. Zeilschool de Vinkeveense Plassen is een CWO erkende vaarschool.

www.zeilschoolvinkeveen.nl

Fietsroutes

Fiets- en wandelroutes in de omgeving van Vinkeveen

www.route.nl

The Green Key

Vinkeveen Haven BV, waar pannenkoekenrestaurant Het Voordek onder valt, is in het bezit van het gouden Green Key certificaat.

www.greenkey.nl

Neem contact op
Of bel ons op 0297 212 067